WZ 25 WATER MONOBLOCK

 

 

 

Waarom een airco zonder buitenunit ?

 

OK Solutions staat voor energie besparen en een lage uitstoot. 

De mono Block airco’s die wij leveren zijn zuiniger als conventionele split units. (tot wel 1500 Kwh besparing per seizoen) En qua installatie veel eenvoudiger te monteren, doordat men geen gebruik hoeft te maken van een buitenunit. Geschikt voor Woningen, Hotels, Monumentale gebouwen, Vakantie huizen, Caravans, Woonboten en tal van andere toepassingen.

OK Solutions verzorgd de gehele installatie tegen zeer voordelige prijzen met professioneel gereedschap. Het boren van de gaten in de muur gebeurt met speciale Caret Diamantboren die ervoor zorgen dat men geen beschadigingen aan binnen en buitenmuren oploopt.

 

 


Algemene informatie

  • Alle Monoblock Airco’s in ons gamma hebben een koelende-, verwarmende- en ontvochtiging- functie.
  • Slank design, met een diepte van slechts 240mm. 
  • Stille werking. Door toepassing van de meest hoogwaardige onderdelen en dempingsmaterialen zoals de contactloze ventilator motorennkunnen we zorgen dat de geluidsproductie bij lage ventilator snelheid slechts 36dB is, deze nieuwe technieken zorgen dat niet de compressor maar de luchtsnelheid de grootste factor in geluidsproductie is geworden. 
  • Laag energieverbruik, de inverter technologie en de ventilatormotoren besparen energie zodat, de ruimte sneller op de gewenste temperatuur zal zijn, met een lager energieverbruik. A+ label.
  • Eenvoudige installatie, de  mono block serie’s kan zowel laag als hoog aan de muur geplaatst worden, door het ontbreken van een buitenunit is plaatsing eenvoudig, Het plaatsen van een ophangbeugel en lucht aan- en afvoerkanalen is voldoende. Hiervoor is geen STEK-gecertificeerde monteur nodig en hoeven geen koelmiddel-leidingen te worden aangesloten, hierdoor worden lekkages voorkomen en is de bedrijfszekerheid gegarandeerd. 
  • Eenvoudige bediening, de mono block serie is eenvoudig via het bedieningspaneel of de meegeleverde afstandbediening te bedienen, met de timer functie is een in- of uitschakel moment te kiezen en het bedieningspaneel is te blokkeren voor ongewenst gebruik.
  • Circa 30% minder stroomverbruik.

Technische specificaties

Productnaam

: WZ 25 WATER MONOBLOCK


Afmeetingen

: 1000 x 580 x 230 mm


Koeling

: 2.63 Kw (8.968 BTU/h)


Verwarming

: 2.73 Kw (9.309 BTU/h)


Watertemperatuur

:(water temperatuur 50 °C) 2.10 Kw (7.161 BTU/h)


Stroomgebruik (vermarmen en koelen)

: 981 - 880 Watt


Energy Efficiency Ratio(EER)

: A (2.67 W/W)


Coeficent of Curve (COP)

: A (3.10 W/W)


Diameter

: 16 cm


Geluid v.a. 1 meter

: 27 dB(A) hydronic - 37 - 40 - 46 dB(A)


Gas

: R410A


Luchtververser met verse lucht toevoer.

: 70 % efficiency


Antibacteriele filter

: JA


Uiterste

: 52 °C Zomer / - 20 °C Winter


Buiten unit

: NEE


Kleur

: WIT